Lleida
5/18° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Millores en els abonaments de bus entre Solsona i BarcelonaS'amplia fins a 180 dies el termini de validesa dels abonaments de 10 viatges


El Departament de Territori i Sostenibilitat ha millorat els abonaments del servei de bus entre Solsona i Barcelona. D'aquesta manera, es dona resposta als suggeriments rebuts per part dels usuaris i del Consell Comarcal del Solsonès. D'una banda, s'amplia fins a 180 dies el termini de validesa dels abonaments de transport en els serveis entre Solsona i Barcelona, i de l'altra, s'ofereix la possibilitat de disposar d'abonaments de cinc viatges en 180 dies per aquells usuaris que no fan un ús tan intensiu del servei. Els nous abonaments, que es posaran a la venda a partir de l'1 de març, mantenen el preu unitari del viatge de forma que l'abonament de 10 viatges manté el preu de 70 euros i l'abonament de cinc viatges costa 35 euros.

Amb aquesta mesura es vol potenciar la utilització del servei de transport públic en autobús entre Solsona i Barcelona que ha incrementat substancialment el nombre de viatgers en un 43,80% en els últims cinc anys. Així, s’ha passat de 9.330 viatgers el 2014 a 13.417 viatgers el 2019 com a resultat, en gran part, de les mesures de millora introduïdes: la incorporació dels abonaments, els nous serveis semi-directes a partir del 2016 i, el servei del diumenge a la tarda en període lectiu per atendre especialment els desplaçaments dels universitaris.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats