Lleida
7/21° C (boira i sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Mollerussa sancionarà qui no dipositi correctament la brossa als contenidorsMarc Solsona assegura també que està previst desplegar nous polígons industrials


L’alcalde de Mollerussa Marc Solsona va dur a terme aquest divendres la compareixença anual Mollerussa, avui, en aquesta ocasió en format telemàtic a través de YouTube, en la qual va destacar entre tots els temes platejats la greu situació de la capital del Pla d’Urgell amb la neteja, brossa i jardineria. En aquest sentit i per intentar revertir la situació, Solsona va explicar que el consistori implantarà mesures dràstiques per revertir la situació, col·locant dues càmeres en les àrees de contenidors en les quals es produeixen més conductes incíviques. Una de les càmeres serà itinerant, i se situarà en els contenidors del carrer Arbeca, i una fixa en la zona de les Piscines.

L’alcalde assegura que s’aplicaran sancions elevades, es desplegaran campanyes de sensibilització per tal que la ciutadania entengui que també ha de col·laborar per millorar la situació.

L’ajuntament activarà un canal de WhatsApp, per a què els veïns també actuïn com informadors, no tan sols d’actes incívics, sinó de qualsevol incidència, urbanística o social que vulguin comunicar.

En l’àmbit econòmic Solsona recorda que Mollerussa va tancar l’exercici del 2019 amb una xifra negativa de més de 600.000 euros, i en les accions per revertir la situació està previst la venda de finques urbanes i el desplegament de nous polígons industrials. Solsona també va confirmar la compra de l’antiga oficina de La Caixa, que es troba en els mateixos porxos de l’edifici consistorial, que ha suposat una despesa de 270.000 euros.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats