Lleida
19/30° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Prohibit relaxar-seEl Lleida visita a un Badalona que encara no ha puntuat


El Lleida Esportiu inicia aquesta tarda (17h) el segon mes de competició i ho fa amb la intenció de sumar la seva quarta victòria en cinc partits. L'encarregat d'evitar-ho serà un Badalona que encara no ha puntuat.

Dinàmiques totalment oposades les que es creuen aquesta tarda a Badalona. Al Lleida tot sembla ser de color de rosa en els últims dies. L'equip ha guanyat tres dels seus quatre partits, s'ha tret la 'espineta' del Camp d'Esports, Molo sembla connectar amb el vestuari i amb l'afició, els lesionats van sortint de la infermeria i els jugadors que pugen de la base estan tenint un impacte sorprenentment positiu. Al davant, tot el contrari. Un Badalona que encara no ha aconseguit puntuar i que apel·la a la unió entre equip i afició per deixar de perdre punts i evitar arrossegar una perillosa llosa durant la temporada.

Quan alguna cosa així succeeix, el més normal és que els entrenadors es dediquin durant la setmana a igualar els estats d'ànim per evitar deixar-se portar per l'eufòria o pel pessimisme, i això és el que ha succeït. D'aquesta manera, en la prèvia s'han escoltat molt més paraules com intensitat o actitud que altres relatives a aspectes tàctics. Veurem si aquest missatge, que de ben segur s'ha repetit de portes a dins al Camp d'Esports, es veu reflectit sobre la gespa. Si no és així, Molo ho té clar: "Ens passaran per sobre.

En el bàndol local, l'entrenador Juanma Pons es va dedicar a aixecar l'ànim dels seus afirmant que "estan més a prop d'aconseguir el primer triomf" i que s'ho mereixen.

Per al duel d'aquesta tarda, Molo podrà comptar amb tots els seus jugadors a excepció de Cano, que segueix sense poder debutar. Així, s'esperen poques novetats a l'onze. Oriol, Luso, Trilles i Ruíz estan refermant una línia defensiva sòlida, la gran obsessió de Molo. Al mig del camp, Adri Lleó i Marc Martínez podrien repetir el doble pivot del partit davant l'Espanyol i Joanet segueix sense fer mèrits per sortir de l'onze. A partir d'aquí, Molo haurà de triar si repetir la fórmula de jugar amb Eder i Raúl dalt, amb Molinero o Liberto per l'esquerra, o retardar una mica a Joanet i fer jugar als dos extrems com a titulars. Com sempre, uns minuts abans del partit començarem a sortir de dubtes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats