Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Provencio: ''Si em necessiten, hi seré''El club despatxa el primer dia 1.173 entrades per a la Copa


El nou fitxatge de el Lleida Esportiu, Dani Provencio, reconeix que no està en el seu millor moment de forma, però si Molo el necessita per Cornellà, "hi seré".

"Intentaré ajudar en el que pugui a l'equip. Si són 10 minuts, doncs 10 minuts. Sempre que surto a el camp intento donar el màxim. Si decideixen que he d'ajudar l'equip, aquí hi seré ", deia en la seva presentació.

El migcampista ha reconegut que l'estiu passat ja va estar en l'òrbita blava. "Després d'estar a l'Elx a Segona me'n vaig anar a l'Ibiza i personalment volia sortir fora a l'estranger. Així li ho vaig comentar a Molo, tot i que veia el Lleida amb bons ulls".

Ara, tot ha estat més ràpid. "Em va trucar el director esportiu fa quatre dies, em va comunicar que estaven interessats, tenien urgència en aquesta posició i tampoc m'ho vaig pensar gaire. Ara era una ximpleria esperar. És un bon club que està fent bé les coses i no m'ho vaig pensar dues vegades".

Provencio reconeixia que "he estat un temps parat i tornar al ritme que jo puc donar no serà cosa de dos dies. El meu objectiu era arribar a l'1 de gener molt millor de com estic ara, però les circumstàncies s'han donat així i estic supercontent de ser aquí".

"L'objectiu individual és donar el màxim i tornar al meu millor nivell per ajudar el Lleida en tot el que pugui. Crec que puc aportar bastant a l'equip. He jugat play off amb Elx, Hospitalet, Llevant ... Jo vinc per estar el més amunt possible i intentar jugar el play off ", afegia.

El club despatxa 1.173 entrades per a la Copa

El Lleida Esportiu va començar a despatxar ahir les entrades per a la Copa de Rei i ho va fer a bon ritme, ja que en el primer dia es van retirar 1.173. Els primers a accedir-hi han estat els abonats amb més d'un any d'antiguitat, que poden recollir la seva entrada gratuïta, i els que s'han donat d'alta aquesta temporada, que poden fer-ho per preus que van dels cinc als 15 euros . Els abonats de pedra picada també poden comprar més entrades a preu reduït.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats