Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Sant Guim de la Plana rep una subvenció per dotar de televisions de gran format els locals socials del municipiPer part de la Diputació de Lleida, que ha subvencionat la compra amb 815€


L’Ajuntament de Sant Guim de la Plana, a la Segarra, ha rebut una subvenció per dotar de televisions de gran format els locals socials del municipi per part de la Diputació de Lleida, que ha subvencionat la compra amb 815€. 

Segons ha informat l’alcalde de Sant Guim de la Plana, Josep Llobet, la Diputació de Lleida ha atorgat una subvenció de 815€ a l’ajuntament per invertir en tres televisions de gran format i pantalla plana, que es col·locaran als locals socials de Sant Guim, Comabella i Vicfred.

Els costos de les actuacions ascendeixen a un total de 2.400€, on s’inclou el mobiliari de suport de les TV, les antenes, cablejats i connexions de llum, d’aquesta manera la subvenció de la Diputació es complementa amb una despesa de 1.485€ a fons propis del consistori.

Fins a dia d’avui només el local social de Sant Guim de la Plana disposava de televisió, i era un model molt antic. Amb aquesta intervenció doncs, es millorarà l’oci i entreteniment dels tres nuclis municipals.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats