Lleida
3/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Teatre del Talión recupera els clàssics de l'humor a 'La Taverna dels Còmics'
El Teatre de l’Escorxador acull demà divendres (21.00 hores) la representació de l'obra 'La Taverna dels Còmics', a càrrec de Teatre del Talión, la companyia del Col·legi d’Advocats de Lleida, i en el marc de la 28a Mostra d’Arts Escèniques Josep Fonollosa 'Fono'.

L'obra, dirigida pel prestigiós actor Edurard Muntada, té una durada d'una hora i mitja i presenta diferents sketches basats en textos clàssics de l'humor, a partir dels quals es narra la història d'una companyia de còmics de tercera que trobarà refugi en una taverna decadent que, no obstant això, es transformarà amb la màgia del teatre. 'La Taverna dels Còmics', estrenat en 2018 és el 27è espectacle creat per la companyia lleidatana en els seus 20 anys d'història i ha aconseguit ja onze premis en diferents concursos.

Amb aquesta representació, Teatre del Talión inicia les celebracions per a commemorar els seus 20 anys d'història. El coordinador de la companyia, Jorge Culleré, explica que “volem fer partícep a tot el públic que ens dóna suport i gaudeix amb nosaltres, ja sigui en els grans teatres o en els petits pobles”. La companyia també realitzarà un homenatge a totes les actrius i actors que han format part de la seva història en aquests 20 anys.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats