Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

5 desembre 2019

Tècnics de la Diputació visiten avui l'esllavissada a Mont-rebeiL'ens col·laborarà econòmicament en l’arranjament del camí municipal de Sant Esteve de la Sarga que dóna accès al congost de Mont-rebei.


Tècnics de la Diputació de Lleida visiten avui Mont-rebei per tal de valorar la situació, després de l’esllavissada de roques de dissabte. Així ho va confirmar ahir Josep Ibarz, vicepresident quart de la Diputació.

A més, la Diputació de Lleida col·laborarà econòmicament en l’arranjament del camí municipal de Sant Esteve de la Sarga que dóna accès al congost de Mont-rebei. Ibarz, que va dir “compartir la preocupació de l’alcalde de la localitat afectada, Jordi Navarra”,  va explicar que la via que dissabte va patir una esllavissada de roques és un camí municipal asfaltat del municipi de Sant Esteve de la Sarga i que, des de la Diputació, es col·laborarà en l’arranjament de la via i, si cal, es farà que s’impliquin altres institucions, com la Generalitat de Catalunya.

El representant de la Diputació va informar que l’Ajuntament de Sant Esteve de la Sarga començarà avui les tasques de retirada de les roques de la calçada. Així mateix, va explicar que l’Ajuntament farà arribar a la Diputació un informe sobre punts de riscs i que, un cop analitzat i valorat aquest projecte, “si es considera tècnicament que hi ha punts de riscs, la Diputació ajudarà econòmicament” a l’estabilització dels terrenys. La presidenta de la Diputació, Rosa Maria Perelló, també va manifestar que la seguretat  de la zona és primordial.

El passat hivern ja va haver-hi una altra esllavissada a la zona. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: