Lleida
20/37° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Tinara Moore també s'emporta l'MVP de la Lliga FemeninaDesprés d'haver guanyat el guardó en la posició de pivot


La pivot del Cadí la Seu, Tinara Moore, ha estat elegida jugadora més valuosa (MVP) de la temporada a la Lliga Femenina Endesa en una votació en què han participat entrenadors, capitanes, aficionats i experts de l'Àrea Esportiva de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB).

En la seva primera temporada a l'equip de la Seu d'Urgell, la pivot ha contribuït a la seva consolidació en la màxima categoria "gràcies als seus punts, rebots i solidesa a banda i banda de la pista perquè el seu equip pogués desenvolupar un joc ràpid, vistós i atractiu ", va destacar la FEB en una nota de premsa.

"És tot un referent sota els cèrcols que ha ajudat a el conjunt de Bernat Canut a consolidar-se en una categoria en la qual són ja un dels conjunts habituals tant de la Copa de la Reina com de la LF Endesa i en què han protagonitzat aquest any un nou pas a al front. Perquè amb una jugadora compromesa i amb el talent de Tinara Moore, tot resulta una mica més senzill ", afegeix el text.

Després de conèixer la seva designació com a MVP, Moore va agrair el suport de cos tècnic i companyes del Cadí: "Estic molt agraïda i estic molt feliç ja que ha estat un any de molt aprenentatge per a mi a la Seu gràcies a un entrenador ia unes companyes que em han donat molta llibertat sobre la pista i qu eme han permès desenvolupar el meu joc ", ha apuntat.

"Estar al Cadí la Seu ha estat molt diferent a qualsevol dels clubs en els quals havia estat anteriorment ja que aquí les coses es fan amb molta tranquil·litat i això dóna una gran confiança a la jugadora a l'hora de sentir-se bé sobre la pista. He estat com estar a casa, em llevava molt feliç de poder anar a entrenar o de poder anar als partits amb un club realment increïble ", va resumir la nord-americana.

A més de ser la jugadora més valorada de la temporada, Moore va acabar el curs com la tercera millor anotadora (15,32) i també va aconseguir el setè millor mitjana anotadora tant de dos punts (55%) com de tirs lliures (79%).

En segon lloc de la classificació de MVP de la temporada 2019-2020 va acabar Tanaya Atkinson, jugadora del Ciudad de la Laguna, mentre que la moçambiquesa Leia Dongue (Campus Promete) es va classificar en tercera posició.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats