Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Torna el cicle de Música als Jardins a Sant Ramon després del confinamentEls The Buckets Brothers seran els primers a apropar la seva música d’arrel el 18 de juliol a partir de les 19.30 hores


Després de més de quatre mesos torna el cicle de Música als Jardins de La Mansa, l’Associació de Joves de Sant Ramon i rodalies. Els The Buckets Brothers seran els primers a apropar la seva música d’arrel en directe el pròxim dissabte 18 de juliol a partir de les 19.30 hores. Serà el primer concert que farà la banda després del confinament i també és un dels primers que es realitzen a la comarca de la Segarra. 

The Buckets Brothers són una divertida banda de germans i amics de Calaf. Defineixen el seu estil com a “Roots music selection”. Es tracta d’uns artistes entusiastes amb la música d’arrel i els seus intèrprets. En els seus concerts disparen a ritme de swing, dixie i rock&roll un selecte repertori de cançons que reviuen a grans músics com Hank Williams, Johnny Cash, Pokey la Farge, Dolly Parton o Jerry Lee Lewis. 

L’actuació serà a l’aire lliure als Jardins de La Mansa, just abans d’entrar al poble venint de la carretera de les Oluges. L’aforament serà limitat, fins a 130 persones, per tal de poder garantir les mesures d’higiene i seguretat per la Covid-19. Les cadires del públic estaran separades per 1,5 metres de distància encara que els grups d’amics o les persones que conviuen juntes, podran apropar-se. Pel que fa a l’ús de la mascareta en tot moment se seguiran les directrius que es marquin des del Departament de Salut. 

Les entrades es poden comprar per 5 euros a la pàgina web www.entradium.com buscant al cercador “The Buckets Brothers - Música als Jardins”. També es poden adquirir al supermercat Autoservei Vejer de Sant Ramon. 

La programació de concerts del cicle de Música als Jardins havia de començar el passat mes de març però es va haver d’anul·lar en decretar-se l’estat d’alarma per l’emergència sanitària. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats