Lleida
20/37° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Torra, a Lleida: “No tingueu por”El President va assistir a la cantada dels Cantaires de Ponent


El president de la Generalitat, Quim Torra, va assistir conjuntament amb l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el president de la Diputació, Joan Talarn, a la tradicional cantada dels dilluns dels Cantaires de Ponent.

En pujar a l’escenari, després que el president de Cantaires de Ponent, Jaume Añé, li donés pas, va adreçar-se als lleidatans i lleidatanes per dir-los: “No tingueu por” i demanar la seva assistència a la manifestació de demà de la Diada a Barcelona.

“Sé que hi sereu tots i ho viurem joiosament. S’ha acabat el dol, prenem la iniciativa i tornem a posar l’objectiu de la independència al centre, que és on sempre hauria d’haver estat”, va manifestar Torra.

Des de Cantaires de Ponent, Añé va valorar “molt positivament” la presència de Torra i va afirmar que “entenen que la seva intenció és estar vora el poble”. Añé va anunciar també durant l’acte que l’entitat estarà present a la Marxa de les Torxes que es farà demà al vespre, a la vigília de la Diada Nacional. A més, dimecres vinent faran una cantada a Mollerussa a les 20 hores.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats