Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Veïns de Pardinyes demanen traslladar les festes al pàrquing del Barris NordLa proposta de la Plataforma per unes festes cíviques no sembla comptar ara amb el vist-i-plau de l'Orvepard.


Des de la 'Plataforma per unes festes cíviques a Pardinyes' volen realitzar les activitats de la festa major a l'aparcament del Barris Nord.

La Festa Major de Pardinyes s'ha celebrat els darrers anys en diferents localitzacions del barri: les Firetes a la Rambla Corregidor Escofet i les penyes i l'escenari a l'Avinguda Pearson.

Des de la Plataforma per unes festes cíviques a Pardinyes van proposar al Consell de Barris, que promou la Paeria, que totes les activitats de les festes s'unifiquessin en un sol lloc i, per a això van proposar ubicar-les en la zona d'aparcament de Barris Nord, on els dissabtes se celebra un mercat.

En un inici, la Plataforma i l'Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard) van arribar a un acord consensuat per dur a terme aquesta iniciativa, encara que posteriorment, Orvepard es va desdir del que s'havia acordat, segons ha informat la Plataforma. Aquest diari no ha pogut establir contacte amb el president de Orvepard per obtenir la seva opinió.

Per la seva banda, els penyistes del barri, que no van acollir bé el canvi d'ubicació, van dur a terme una recollida de signatures a través de la plataforma change.org en la qual ja compten amb 749 suports.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats