Lleida
20/39° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Vilamur es convertirà en una pinacoteca d’alçada al Festival Terra RoiaTindrà lloc a Vilamur entre els dies 8 al 30 d’agost


Carrers, eres i espais particulars adequats com a sales d'exposició convertiran aquesta població de poc més de 60 habitants i 1260 m d'altitud en una autèntica pinacoteca d'alçada.

Els diferents sectors artístics i creatius del Sobirà mostraran el seu talent al Festival Terra Roia de Vilamur. El TRaf és una reivindicació de la vitalitat i capacitat de generar il·lusió dels petits pobles rurals.

Amb una excel·lent participació d'artistes i entitats i de les grans exposicions fotogràfiques esmentades en notícies anteriors, el TRaf d'enguany comptarà amb un cartell de luxe a la secció d'arts plàstiques.

Obres d'artistes com Perejaume, Alfons Borrell i Oriol Vilapuig que de vegades només es poden contemplar en museus com el Reina Sofia, el MNAC o altres, i col·leccions dels EUA, el Japó, París, etc., compartiran espai amb d'altres d'artistes no tan coneguts mediàticament però amb les mateixes inquietuds i objectius. Serramont, Ricard Bellés, Loraxi Lopez, els germans Meneses, Albert Aznar, Jesús Garcia, Seguer i el col·lectiu de pintors novells, alumnes dels tallers de pintura del Pallars, completaran la mostra.

El TRaf  2020 tindrà lloc a Vilamur entre els dies 8 al 30 d’agost i l’exposició d’arts plàstiques serà els dies central del festival, 13 i 14 d’agost.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats