Lleida
-1/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Alcarràs homenatja la gent gran en un acte multitudinari a la Festa Major d'EstiuTotes les activitats programades estan aconseguint un gran èxit de públic


La festa no s'atura a Alcarràs. I en aquesta ocasió, aquest divendres ha estat el torn de la gent gran, col·lectiu que ha rebut aquest 25 d'agost un concert d'homenatge a càrrec de l'orquestra Selvatana. L'activitat s'ha dut a terme al Pavelló Polivalent de la localitat i els assistents han pogut gaudir d'un gelat de franc, gentilesa de l'Àrea Social de la Cooperativa del Camp d'Alcarràs i Secció de Crèdit SCCL. Moments després, s'ha iniciat la sessió llarga de ball, oberta al públic en general.

La jornada d'aquest divendres s'ha iniciat amb una xocolatada popular i una pedalada pel terme, activitat que ha continuat a les Escoles de Baix amb un parc refrescant i d'escuma per superar la calor. Una activitat que ha estat amenitzada per la companyia Ambaukatunàbia, que ha presentat el seu espectacle Bassal Rock. Un altre dels plats forts de la jornada ha estat la cursa d'andròmines, el correfocs i l'espectacle pirotècnic, a càrrec de la Colla de Dimonis de l'ACTA Som i Serem Alcarràs.

Les activitats continuaran a Alcarràs durant tot el cap de setmana amb el super tobogan urbà, la festa de les cassoles, representacions teatrals, música i esports, propostes que culminaran diumenge, dia 27 d'agost, a les 23.00 hores, a la Plataforma 150, amb el tradicional Castell de Focs.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats