Lleida
5/13° C (boira i sol)
97% 26 km/h

9 desembre 2019

Alumnes de l’Escola Joan XXIII visiten l’Ajuntament de les Borges Blanques
Els alumnes de 4t A i B de Primària, de l’Escola Joan XXIII, han visitat aquesta setmana l’Ajuntament de les Borges Blanques, acompanyats dels seus mestres.

Allí han estat rebuts, entre altres, pel 2n tinent alcalde Jordi Ribalta i pel Caporal en cap de la Policia Local, Alfons López, que els han explicat com funciona el consistori, qui són i com s’escullen els seus representants i quines són les funcions que tenen atribuïdes els diferents departaments, entre altres qüestions referents als equipaments municipals i a la participació de la ciutadania en els afers públics.

La visita dels alumnes, que també els ha permès pujar i saber com funciona un cotxe patrulla de la Policia Local de les Borges, s’emmarca en un treball de l’assignatura coneixement del Medi, mitjançant la qual els joves estudiants han d’aprendre i fer un treball sobre l’Ajuntament de la capital de les Garrigues.

El regidor Jordi Ribalta ha explicat “la importància que tenen aquestes visites escolars, ja que permeten aproximar els afers i l’acció municipal als borgencs des de ben petits, i ajuden a despertar la seva consciència de ciutadans amb drets i deures”.

Informació: Ajuntament de les Borges Blanques

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: