Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Èxit de la Jornada sobre Novetats Legislatives i actuacions de la Inspecció de TreballLa implementació del Registre de la Jornada, obligatori a partir del 12 de maig, ha centrat l’atenció del centenar de participants en l’acte organitzat per COELL amb la col·laboració de la Mútua Egarsat


La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) ha acollit avui amb gran èxit de participació la Jornada sobre Novetats Legislatives i actuacions de la Inspecció de Treball.

La presentació de l’acte, organitzat per COELL amb la col·laboració de la Mútua Egarsat, ha anat a càrrec del Sr. Josep Maria Vilamitjana, responsable Territorial d’Egarsat i del Sr. Josep Maria Gardeñes, president de COELL.

La implementació del Registre de la jornada laboral, obligatori a partir d’aquest diumenge 12 de maig ha centrat especial atenció entre el centenar d’assistents a la conferència, que ha pronunciat el Sr. Ricardo Peciña, Subinspector d’Ocupació i Seguretat Social.

Entre altres temes d’interès que s’han posat de relleu destaquen la nova regulació de la prestació de paternitat i la reducció de jornada per lactància i els registres salarials.

També s’han donat a conèixer les actuacions de la Inspecció de Treball a Lleida per enguany així com altres modificacions legislatives.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats