Lleida
4/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

La Paeria dóna per fet que d’aquí 15 dies es tornarà a treballar a ple rendiment al Museu MoreraA l’edifici ja hi ha “moviment” d’operaris però la UTE que es va adjudicar la construcció opta per no fer “cap declaració”


La Paeria va anunciar dimarts en roda de premsa que modifica el projecte del Museu Morera per incloure els 400.000 euros (ja previstos amb anterioritat) que costarà integrar les restes de les adoberies al projecte constructiu, a més d’altres reformes estructurals. “Qualsevol dia podem veure moviment”, va dir l’alcalde Miquel Pueyo durant la roda de premsa. I de “moviment” ja n’hi ha (alguns operaris són a l’edifici) tot i que ahir Pueyo va afirmar  que malgrat tot no pot dir que s’han “reprès les obres”. Oficialment, l’empresa calla i es manté a l’espera de rebre la modificació del projecte constructiu, tot i que fons municipals van donar per fet que d’aquí 15 dies començarà a treballar del tot.

Segons les mateixes fonts, la UTE demana la modificació del projecte abans de tornar a començar a treballar tot i que des de la Paeria apunten que aquest detall no seria necessari perquè el “problema” només afecta el 25% de la planta baixa i es podria actuar en la resta de l’edifici. Tot i això des de l’Ajuntament reiteren que d’aquí dos setmanes estarà llesta la modificació del projecte constructiu i aprovada pel ple, de manera que confien que sigui llavors quan es “reprendran del tot”. Afegeixen des de la Paeria que aquests dies es poden veure operaris a l’edifici treballant en la “posada a punt” per tornar a començar a treballar. Seria, d’alguna manera, el “moviment” al que s’ha referit Miquel Pueyo durant aquests darrers dies.

Ara per ara, la UTE que es va adjudicar l’obra, formada per Sorigué, Romero Polo i Arnó, opta per “no fer cap declaració” al respecte. D’aquí 15 dies, doncs, se sabrà si l’obra tira definitivament endavant o continua encallada.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats