Lleida
6/9° C (pluja)
97% 26 km/h


La salut de les dones, en el programa Activa’t al Casal de LleidaMig centenar de dones han participat en l’activitat d'aquesta tarda al local social de l’Associació de Dones del Clot


La regidora de Polítiques d’Igualtat, Sara Mestres, ha assistit al darrer dels tallers Itinerants del programa Activa't al Casal 2015/2016, que s'ha fet al local social de l’Associació de Dones del Clot. Es tracta del taller Què opinem les dones?, dedicat en aquesta ocasió a debatre sobre la salut de les dones, atès que el proper dia 28 de maig es commemora el Dia Mundial d'Acció per la Salut de les Dones.

Mig centenar de persones han participat en el taller, on es s'ha debatut aspectes com la percepció de les dones sobre el propi estat de salut, l’accés als recursos sanitaris, quins són els punt forts i els punt millorables de sistema d’atenció sanitària, la labor de les entitats dedicades a conscienciar i fer prevenció sobre determinades malalties – i en especial aquelles que afecten més les dones. Així mateix, s'ha fet èmfasi en la importància de mantenir uns hàbits saludables com ara la pràctica regular d’exercici, una alimentació equilibrada, tenir cura de la salut emocional i mantenir la xarxa d’amistats per millorar la qualitat de vida i el benestar personal.

Per altra banda, el proper dilluns, 30 de maig, el programa Activa’t al Casal farà la cloenda de curs, amb la darrera sessió d’Arts al Casal, dedicada a Les dones i la música. L’acte tindrà lloc a les 18.30 al Cafè del Teatre de l’Escorxador i consistirà en l’actuació de la guitarrista i cantautora Glòria Ribera, que oferirà un repertori propi en homenatge a dones com M. Mercè Marçal, Marlene Dietrich o Edith Piaf.

Les dones interessades poden demanar més informació al Casal de la Dona, plaça Fanalets de St. Jaume, s/n, o telefonar al 973 700 461.

Informació i fotografia: Ajuntament de Lleida

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats