Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

L'INS Torre Vicens celebra virtualment la graduació de l'alumnat de BatxilleratEl professorat ha dedicat un vídeo als alumnes


Professors i alumnes de Batxillerat de l'Institut Torre Vicens de Lleida, al Secà de Sant Pere, van celebrar ahir de manera virtual la graduació de l'alumnat.

"Els comiats acostumen a ser sempre actes públics, és a dir, espais de temps que ens dediquem per viure plegats l'experiència d'arribar al final d'una etapa. Aquest any però, no ha pogut ser així, la Covid-19 no ens ha permès reunir-nos a tots plegats per desitjar als nostres alumnes molta sort durant el nou viatge que estan a punt d'iniciar. Un viatge que no sempre serà fàcil si, però que ben segur sabrán plantar cara a tots els reptes que aniran apareixent al llarg del camí, doncs cada un i una d'ells i elles estan altament capacitats per poder-ho fer.

Des de l'Institut Torre Vicens no hem volgut que els els nostres alumnes es quedessin sense viure aquest moment tan especial, doncs tots ells i elles han treballat moltíssim. És per aquest motiu que els hem preparat una festa diferent, sense vestits de gala ni tratges però si molt emotiva i especial. Tots i totes hem gaudit d'una "Festa de Graduació Virtual", reunint-nos cada un i una desde casa seva i emocionat-nos alhora que anàvem veient el vídeo que tot el professorat els ha dedicat. En definitiva, ha estat una graduació diferent però molt emotiva.", expliquen en una nota de premsa difosa per l'institut.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats