Lleida
6/23° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Obre un restaurant a Lleida que ofereix menús a 6 euros a persones grans que viuen soles+ Que Pasta aposta per productes de l'Horta de Lleida.


El restaurant + Que Pasta ha obert les portes aquest dimarts amb la inequívoca vocació de treballar amb producte fresc i de proximitat. Per això, el seu màxim responsable, Dani Consuegra, ha explicat a la trentena d’assistents a l’acte d’obertura que segueix buscant proveïdors de casa, especialment de l’Horta de Lleida.

La vocació de l’empresari és fomentar l’economia circular essent conscient, tal com ha manifestat, que aquests productes del territori encaixen perfectament dins la seva proposta, que és la d’oferir plats de qualitat elaborats amb productes frescos. En aquest sentit, a l’entrada del restaurant, el client hi troba d’inici els productes amb els que es cuina, amb la data en què han estat collits.

El format d’aquest restaurant ubicat al número 19 del carrer Acadèmia de Lleida és el d’un bufet lliure, però sense tenir l’objectiu d’assolir una elevada quantitat de plats. L’aposta és clara, que siguin menys dels que hi ha en altres bufets però que siguin de màxima qualitat, cuinats al dia i amb productes de temporada.

Així doncs, com ja passa amb els altres restaurants del Dani Consuegra, l’Astoria i el Gran Astoria, l’assortit culinari s’anirà renovant per les esmentades premisses i perquè els clients puguin anar gaudint de propostes diferents.

I és que la vessant solidària amb la que compta el restaurant també fa necessària aquesta aposta. + Que Pasta oferirà a les persones grans que viuen soles una tarifa de 120 euros mensuals perquè puguin fer ús de 20 menús. Un servei molt econòmic que els garanteix una alimentació saludable. Això, a més, farà que es multipliqui la socialització d’aquestes persones, un element clau que incideix directament en el seu benestar. A més, tal com ha explicat el mateix Consuegra, els permetrà tenir un control diari d’aquestes persones. Si es té constància que van perdent memòria o que empitjoren de salut es pot actuar amb més rapidesa que si estiguessin soles a casa. Això implica des d’alertar a les mateixes famílies a poder avisar als serveis mèdics.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats