Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Ribera de Cardós celebra la fira Ambruixa't
El dissabte dia 19 d’agost es va celebrar per cinquè any consecutiu la fira Ambruixa't al poble de Ribera de Cardós. Durant tot el dia es van dur a terme activitats per a petits i grans: mercat de paradistes, jocs tradicionals, esportius, de fusta, inflables, llits elàstics, tallers, gimcana, màgia pels carrers, conta contes, ball infantil de bruixes i bruixots i per finalitzar gran espectacle amb ball de bruixes, correfocs i música celta.

Cal destacar la gran afluència de públic que va poder gaudir d’un dia de màgia i il·lusió dins d’un àmbit festiu. Els organitzadors han valorat molt positivament l’afluència de públic amb una estimació de participació al voltant de 2.500 persones.

L’Ambruixa’t ha estat possible gràcies a la implicació dels veïns i veïnes i el suport destacat entre d’altres dels bombers voluntaris.

L’Ajuntament vol mostrar l’agraïment als organitzadors i col·laboradors per la gran tasca que ha fet possible aquest esdeveniment i encoratjar-los a donar continuïtat a aquesta festa d’important transcendència, peculiar per aquest municipi i per la comarca.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats