Lleida
-1/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Taller de Viquipèdia a la Biblioteca Maria Barbal de Tremp
La Biblioteca Pública Maria Barbal i l’Arxiu Comarcal del Pallars Jussà han organitzat un taller de Viquipèdia per als seus usuaris, de la mà d’Amical Wikimèdia i conduït per David Gómez, viquipedista.

Aquest taller té per objectiu formar usuaris que col•laborin amb l’enciclopèdia lliure d’Internet, fomentant l’accés al coneixement a partir de la utilització de la bibliografia de la Biblioteca i l’Arxiu.

El taller s’ha desenvolupat al llarg del matí i ha permès familiaritzar-se amb la interfície de la Viquipèdia, així com fer entrades noves i complementar-ne d’existents sobre diferents temàtiques de les comarques del Pallars (patrimoni, història, geologia, personatges,…).

A partir de la setmana que ve la Biblioteca ofereix assessorament i seguiment a totes aquelles persones que vulguin col•laborar en la introducció d’informació enciclopèdica a la Viquipèdia en relació als Pallars.

Així mateix, durant tot el mes d’octubre es pot visitar l’exposició “Wikiars, contribució de les escoles d’art i disseny a Viquipèdia.

En l’actualitat, la Viquipèdia és l’enciclopèdia lliure amb més aportacions a nivel mundial, en les que destaquen les més de 500.000 entrades realitzades en català.

Informació i fotografia: Biblioteca Maria Barbal de Tremp

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats