Lleida
2/8° C (núvols)
97% 26 km/h


Una seixantena d'avis d'Alcarràs es formen en seguretat en el trànsitLa Policia local d'Alcarràs dóna consells a les persones grans per evitar que es vegin implicats en un accident a la vila


La Policia local d'Alcarràs va organitzar la setmana passada una xerrada sobre seguretat en el trànsit a la Llar de Jubilats de la vila. En la sessió, a la que hi van participar una seixantena de persones, es van tractar temes com l'accidentalitat en la gent gran, els efectes dels fàrmacs en conductors i vianants, l'augment del parc automobilístic de la vila, els beneficis de la mobilitat sense vehicle i un petit recordatori sobre senyalització viària.

Paral·lelament, els usuaris de la Llar de Jubilats d'Alcarràs van tenir l'ocasió de plantejar suggeriments als propis agents, per a millorar el trànsit i la seguretat viària a la localitat.

En acabar la sessió, els participants van rebre un clauer i un tríptic sobre camins segurs a l'escola, ja que la majoria de vegades són els avis qui porten als néts a l'escola.

Informació i fotografia: Ajuntament d'Alcarràs

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats