Lleida
4/10° C (boira)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus

Vila-sana celebra un acte dedicat als més grans de la poblacióLa tradicional festa anual de la Vellesa es reconverteix a causa de la pandèmia en una activitat d’homenatge amb totes les mesures de seguretat sanitària


Vila-sana no ha volgut perdre una de les seves tradicions més arrelades com és la Festa de la Vellesa. Aquest reconeixement anual a les persones més grans de la població, s’ha reconvertit en un acte d’homenatge diferent al que és habitual a causa del Covid 19, però amb la mateixa emotivitat.

L’activitat ha tingut lloc aquest diumenge, 18 de novembre, i ha consistit en l’entrega, per part de l’alcalde i de l’equip de govern, d’una placa als padrins davant de casa seva, acompanyats de la Tuna de Lleida, que els hi han recordat cançons populars del seu temps. També s’ha lliurat un ram de flors als padrins més grans de Vila-sana.

Com és habitual, s’ha homenatjat als padrins que enguany han complert els 80 anys: Ana Maria Solsona, Pepita Rius, Dolores Campos, Baptiste Petit, Mª Dolors Gaset, Joaquim Campabadal. I també s’ha fet un reconeixement a la padrina més gran del poble, Maria Fusté (95 anys), i al padrí més gran, Ramon Clop (94 anys).

L’alcalde, Joan Sangrà, ha remarcat que, tot i que s’ha de ser extremadament curós amb totes les mesures de seguretat i sanitàries i, “sobretot amb la gent més gran”, cal que aquestes també “se sentin reconegudes i integrades en el marc social i de la població”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats