Lleida
15/27° C (sol)
97% 26 km/h


Adri León s'acomiada del LleidaEl club replica el comunicat del jugador recordant que els contractes estan suspesos i en vigor


El 30 de juny va arribar i, malgrat a la pandèmia i a totes les decisions federatives i dels clubs, el moviment ha començat a les plantilles i el Lleida Esportiu no s'escapa d'això. El migcampista Adri León va comunicar a través de les xarxes socials que deixa la disciplina lleidatana i el club va replicar a l'poc temps amb un comunicat que els contractes no han expirat perquè estan suspesos pel ERTO.

"Fi a una etapa diferent de la que he tret grans aprenentatges. M'acomiado de tots vosaltres per continuar la meva etapa de futbolista en un altre lloc. No és fàcil però la meva consciència em diu que és el adequat ". Amb aquestes paraules comença la carta que Adri León va difondre ahir a través de les xarxes socials anunciant que deixa la disciplina de el Lleida Esportiu.

La reacció de el club no es va fer esperar, ja que l'entitat que presideix Albert Esteve encara no dóna per acabada la temporada i té l'esperança que l'equip pugui tornar a la competició. El Lleida va difondre un comunicat en què recorda que "els contractes amb els seus jugadors, així com amb el cos tècnic i la resta de treballadors, segueixen vinculats a un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO), cosa que provoca que els seus contractes estiguin suspesos (...).

Per tant, els contractes que finalitzarien el 30 de juny, segueixen i seguiran en vigor mentre continua el ERTO". En resum, el Lleida va alertar que "cap treballador ha d'entendre que ja queda desvinculat de el Lleida Esportiu". El Lleida destaca en aquest comunicat que "el Lleida té la voluntat de competir i que la nostra plantilla pugui tornar als terrenys de joc". El Lleida considera que la competició tornarà quan prosperin els seus recursos. León va contestar amb un tuit irònic.

"M'enduc grans amics; gràcies pel vostre afecte i alè"

El migcampista Adri León va voler traslladar unes paraules de comiat i va explicar que "als meus companys: us torbaré a faltar". "M'heu fet gaudir, tant dins com fora de camp. M'enduc grans amics ". "Al cos tècnic, m'agradaria tenir-vos sempre al meu equip". "A tu Ronald, et portaré amb mi tota la vida". "A vosaltres, afició, gràcies pel vostre afecte, gràcies pel vostre respecte, gràcies pel vostre alè. Mai haguéssim competit com ho hem fet sense el vostre suport". Adri León també tenia paraules en el seu comunicat per "tota aquesta gent que ha fet que la meva estada a Lleida fos com estar a casa, us estaré eternament agraït". Podria anar a l'UCAM Múrcia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats