Lleida
23/38° C (sol)
97% 26 km/h


Arrenca el projecte d'educació emocional de Xavier Estrada a LleidaJocs Emoti-Esportius compta amb la implicació d'un equip de la UdL


El projecte 'Jocs Emoti-Esportius', iniciat pel psicòleg esportiu i àrbitre de futbol de Primera Divisió, Xavi Estrada, ha iniciat les primeres sessions d'avaluació en els centres escolars de l'Espiga, Magí Morera i Països Catalans de Lleida.

Alumnes del cicle inicial i superior de Primària han anat responent durant aquestes jornades les preguntes d'un test que permetrà adaptar les activitats a la individualitat de cada nen.

D'aquesta manera, durant l'aprenentatge de cada un dels tres esports que engloba el projecte, (futbol, ??bàsquet i handbol), els nens podran rebre l'atenció adequada cap a les seves actituds emocionals i cognitives. Estrada, que va estar present durant l'elaboració de les avaluacions, explica que aquest Jocs Emoti-Esportius es durà a terme des d'aquest mes d'octubre i fins a finals de maig en un total de cinc centres escolars de la ciutat com són l'Espiga, Països Catalans, Magí Morera, Pràctiques II i La Mitjana. Un cop finalitzades les avaluacions, els nens ja podran començar a treballar en els tallers dels esports que, a més, en algunes de les sessions inclouran activitats de gestió emocional.

L'equip de Gemma Viera, Laila Melano i Laura Vicens, també estan fent les avaluacions visuals pertinents. Jocs Emoti-Esportius compta amb la implicació d'un equip de la UdL encapçalat per Gemma Filella, Rosa Miralles i Míriam Farré.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats