Lleida
15/27° C (sol)
97% 26 km/h


La Cursa Deucalió serà la primera presencialLa cita tindrà lloc demà a Térmens


Demà està previst que es disputi a Térmens la Primera edició de la Cursa Deucalió, que serà la primera cursa que se celebrarà a les terres de Lleida post confinament.

Està organitzada pel club d'atletisme Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, la botiga especialitzada en running Feet-back i l'Ajuntament de Térmens.

La cursa consisteix en recórrer una distància de 10km en un circuit d'1 km homologat per la Federació Catalana d'Atletisme. Per tant, els atletes podran utilitzar les marques aconseguides en aquesta cursa per poder participar en campionats si arriben les mínimes marcades per les federacions.

Aquest fet ha com-portat conjuntament amb que és la primera cursa homologada a tot l'Estat que es realitza un cop passat l'estat d'alarma per la pandèmia de la Covid-19, que un grapat d'atletes d'alt nivell hi vulguin participar. És per això que, per complir amb la normativa sanitària, es realitzaran dues sortides (una a les 8.30h i l'altra a les 9.30h) i amb una limitació de 50 dorsals.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats