Lleida
16/27° C (pluja)
97% 26 km/h


L'AEM aconsegueix tramitar la fitxa de la japonesa Hisui HazaLa jugadora ja està a disposició del tècnic


Cinc jornades després, l'AEM per fi podrà comptar amb un dels seus fitxatges estrella, i alhora més mediàtics, per afrontar la Lliga Repte Iberdrola.

Després de mesos de gestions, l'entitat ha pogut tramitar ia la fitxa de la japonesa Hisui Haza, que per problemes burocràtics encara no s'ha pogut estrenar al campionat de lliga.

De fet, la futbolista ha estat unes setmanes al Japó tramitant la documentació que segons la Federació Espanyola faltava per poder ser inscrita. En aquest temps, Haza ha seguit entrenant amb el Kobe Visel, equip de procedència abans d'aterrar a Lleida.

La jugadora ja està a disposició del tècnic Roger Lamesa, encara que això no vol dir que sigui convocada perquè s'ha perdut moltes sessions de treball amb la resta de l'equip. En qualsevol cas, l'alta federativa d'Haza suposa un reforç més per a un equip que de moment s'està mostrant molt fiable en els partits com a local.

Visita a col·legis

D'altra banda, les jugadores del primer equip Andrea Gómez, Iris i Vesela van visitar les instal·lacions del Col·legi Fedac Lleida, on van fer les delícies dels 250 nens i sobretot nenes que van participar en un col·loqui en el qual les futbolistes van explicar la seva experiència en el món del futbol.

El club està rebent nombroses peticions perquè el seu primer equip acudeixi a centres docents per fomentar l'esport i l'educació esportiva. Des de l'entitat s'estan estudiant i la voluntat és repetir aquest tipus d'iniciatives per donar a conèixer a l'equip i potenciar l'esport femení.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats