Lleida
16/27° C (pluja)
97% 26 km/h


L'Ilerdauto reforça el seu joc interior amb Michael HundleyEl pivot va coincidir amb Wendell Davis en la seva època universitària


Gerard Encuentra ja té la peça que li faltava per apuntalar el seu joc interior i tancar la plantilla en l'any de l'estrena del Ilerdauto Pardinyes a la LEB Plata.

El club lleidatà anunciava ahir la contractació de Michael Hundley. El pivot nord-americà (nascut a Detroit el 21/05/1993) arriba a l'equip lleidatà després de dues temporades com a professional on ha jugat a l'Eastern Mavericks de la Lliga Australiana i al Vllaznia Shkodra d'Albània.

Format a la universitat d'Ashland (Ohio), Hundley va compartir equip amb el també jugador del Pardinyes Wendell Davis. Allà, Hundsley va aconseguir formar part del millor equip defensiu de la temporada 2015 fins al 2016.

El fitxatge del nord-americà completa una plantilla que ha començat la temporada amb un balanç de quatre derrotes en els quatre partits disputats.

La situació, però, no preocupa en el si de l'entitat. El seu president, Jordi Mauri, assegurava ahir que "excepte a Villarrobledo, on va ser més una fallada d'organització del viatge que l'equip, hem competit els altres tres partits contra equips que en principi estaran per sobre de nosaltres en la classificació".

"Estic convençut que donarem la volta a la situació. Ens ho hem de creure perquè segur que ens en sortirem ", afegia Mauri.

400 socis

El club anunciava recentment que ha superat la barrera dels 400 socis, xifra que no està gens malament tenint en compte que fins ara el CB Pardinyes no tenia socis. Mauri indica que "estem contents, tot i que també és veritat que esperàvem tenir una xifra superior perquè els preus són molt competitius. De tota manera, crec que és un bon inici i esperem sumar més ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats