Lleida
17/29° C (sol)
97% 26 km/h


Mocadors i crits de "Bartomeu dimissió" abans del partit contra l'EibarDisconformitat de part dels aficionats per una nova crisi al club


Després d'una setmana marcada per la crisi dels comptes digitals, una bona part dels aficionats que aquest dissabte van acudir a Camp Nou van dedicar xiulets, van mostrar mocadors i van entonar crits de "Bartomeu dimissió" abans del Barcelona-Eibar.

Després que per la megafonia sonés l'himne de el club blaugrana i poc abans del xiulet inicial, que va començar amb set minuts de retard, els assistents al partit van mostrar el seu descontentament amb la llotja.

La disconformitat de part dels aficionats es produeix pocs dies després de l'última crisi institucional en els despatxos de l'entitat.

La Cadena Ser va destapar dilluns passat que l'entitat havia contractat una empresa per crear un estat d'opinió favorable a la gestió de club, a través d'Internet, per valor de poc menys d'un milió d'euros.

Segons aquesta informació, la comesa d'aquesta empresa va anar més enllà, al edactar textos contra actuals jugadors, com Gerard Piqué, icones com Xavi Hernández o Carles Puyol, així com contra Joan Laporta o contra un aspirant a la presidència, com és el soci Víctor Font, entre d'altres.

Aquest divendres el president de l'Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va rebre pressions per part de destacats membres de la junta de el club perquè la crisi institucional que viu l'entitat es solucioni abandonant la presidència o convocant eleccions.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats