Lleida
16/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Molo iguala SeligratRepeteix el millor inici de temporada signat per l'entrenador que el va fitxar


El futbol és una font inesgotable de coincidències, casualitats, sorpreses i tot tipus de situacions. Diumenge passat, en Ejea dels Cavallers, es va donar l'última quan Molo va igualar el millor inici de temporada del Lleida Esportiu, signat pel tècnic que el va fitxar per jugar al Camp d'Esports.

L'avui entrenador del Lleida Esportiu es va estrenar a la campanya 2012/13 com a futbolista blau sent una de les peces clau en els esquemes de Toni Seligrat. Aquell any, l'equip va signar el que fins diumenge era el millor inici de lliga del Lleida en les set primeres jornades.

14 punts, 14 gols a favor, 7 en contra i tercer lloc en la taula classificatòria per a un equip que acabaria disputant el play off d'ascens. Han hagut de passar set temporades per igualar aquest registre. I ho ha fet Molo situant a l'equip també tercer i també amb 14 punts, encara que amb una gran diferència. El Lleida de Seligrat havia marcat el doble de gols que l'actual i havia rebut dos més.

Els que més a prop havien estat d'aquestes xifres són Gerard Albadalejo en la passada campanya, quan l'equip sumava 13 punts i també era tercer amb un balanç de 12 gols a favor i sis en contra, i Imanol Idiakez a la 2014/15. Aquell any l'equip era quart amb 13 punts i una balanç de 10 deu gols a favor i 5 en contra.

El mateix Albadalejo havia sumat 12 punts per ser cinquè amb un balanç de 7 gols marcats i 5 encaixats la campanya 2017/18. A la 2011/12, amb Emili Vicente, l'equip era desè amb deu punts i un bagatge golejador de 13/15. A continuació es troba Seligrat en la 2013/14 amb 9 punts i una desena posició, igual que Idiakez a la 2015/16. El pitjor inici de temporada correspon a Gustavo Siviero, catorzè a la 2016/17 amb només 8 punts.

Esport3 programa els partits del conjunt blau i el Llista diumenge

La programació d'Esport3 situa en la seva graella de diumenge que una jornada molt lleidatana. A les 11.50 hores es preveu l'emissió del partit de la quarta jornada de l'OK Lliga que enfrontarà el Lleida Llista Blava i el Lloret. Cinc hores més tard està prevista la retransmissió de la trobada que el Lleida Esportiu jugarà al Camp d'Esports contra el Prat corresponent a la vuitena jornada del campionat de Segona B.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats