Lleida
17/36° C (sol)
97% 26 km/h


‘A cau d’orella’ arriba amb molta música i una sorprenent posada en escena a CaixaForum LleidaEn aquest espectacle per al públic familiar la companyia Com sona? proposa un recorregut musical amb uns arranjaments i una estètica molt propera als nostres dies que atraurà a petits i grans


”La Caixa” presenta a CaixaForum Lleida l’espectacle A Cau d’orella, un recorregut musical a través de diferents cançons populars amb pinzellades de jazz i una cuidada posada en escena ambientada en els anys 20 i 30 als Estats Units. La companyia Com sona? proposa un espectacle pensat per als infants de 0 fins a 7 ó 8 anys i les seves famílies en què els cinc músics que actuen sobre l’escenari interpretaran cançons amb arranjaments i una l’estètica musical que són molt propers als nostres dies. L’estètica pròpia dels anys 20 i 30 i del món del jazz queda accentuada en el vestuari de l’obra i les seves sonoritats, endinsant-nos a estones a un petit món surrealista o, fins hi tot, l’estètica típica dels hippies dels anys 60 i 70. 

El vestuari, l’escenografia i les actituds dels músics faran que sigui un espectacle molt atractiu i amb moments que es converteixen en un veritable impacte estètic. A cau d’orella és un xou que s’emmarca dins la nova programació d’espectacles familiars i escolars creada específicament per gaudir amb els més petits. L’espectacle es podrà veure els dissabte 8 i 15 de febrer, a les 18 h a CaixaForum Lleida.

 

La companyia Com sona

La companyia Com Sona? neix a Barcelona el 2005 amb la intenció d’apropar la música als més petits de la casa, creant espectacles pensats per a un públic familiar amb infants d’entre 0 i 6 o 7 anys. Al llarg de la seva trajectòria, la companyia ha actuat a bona part de Catalunya oferint concerts de petit i mitjà format a escoles bressol, escoles d’Educació Infantil, centres cívics i biblioteques. 

Com Sona? ha participat activament en diferents projectes dinamitzats per centres de recursos educatius de diferents districtes de Barcelona com ara Gràcia (Trencadís de Sons i Colors), Horta-Guinardó (De l’horta a la taula), Les Corts i Sarrià Sant Gervasi  (Monestir de Pedralbes, un passeig de percepcions). En la producció també hi participa Pablo Paz, a càrrec de l’escenografia, el vestuari i la direcció d’escena. Creador de diferents espectacles per a un públic infantil i adult, ha participat en projectes escènics com El bosc inundat a CosmoCaixa, Cop de Rock o Ma me mi Mozart a l’auditori EDUCA. 

Ara, amb aquest nou projecte escènic que la companyia ha posat en marxa, fa una aposta clarament dirigida al teatre i la música, oferint un espectacle viu, divertit, tendre i visualment molt atractiu i enèrgic. 

 

Espectacles familiars

A cau d’orella forma part de la nova programació familiar i escolar que ”la Caixa” ha posat en marxa als seus centres CaixaForum i amb la qual, durant tot el curs escolar, l’entitat oferirà innovadores propostes culturals que inclouen música, dansa, titelles, obres teatrals i faules poètiques dirigides a un públic familiar. 

Amb aquesta programació única a la ciutat, i que caracteritza CaixaForum com a centre cultural, ”la Caixa” pretén que els més petits i les seves famílies puguin gaudir d’una gran varietat d’espectacles de qualitat. Una oportunitat perquè les famílies aprofitin el temps lliure dels caps de setmana aprenent i divertint-se.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats