Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


A la venda les entrades de pagament de FiraTàrrega, des dels 6 fins als 15 euros
FiraTàrrega tindrà lloc del 5 al 8 de setembre i aposta per apropar a tot el públic una programació rica en diferents formats.

Des d’ahir ja es troben a la venda les entrades dels espectacles de pagament –vint– de la nova edició de FiraTàrrega amb uns preus que oscil·laran entre els 6 i els 15 euros i amb descomptes de fins al 20% en les entrades dels espectacles que s’adquireixin abans de l’1 de setembre i del 40% si es compren quatre o més entrades d’espectacles diferents.

Alguns dels espectacles de pagament d’enguany seran: Así bailan las putas, de Sixto Paz; Bye Bye Confetti, de la companyia La Baldufa; Calma!, de Guillem Albà; Els Rústegues, de Pierrot Teatre; Excalibur i altres històries d’animals morts, de la companyia Hermanas Picohueso; La llista, de Quim Bigas; La crisi de la imaginació, de la companyia La Rauxa; i dues propostes especialment pensades per als més petits com són Horta, d’Horta Teatre i l’estrena de la nova producció de La petita Malumaluga, La lluna en un pot (un espectacle incomprès).

Les entrades es poden adquirir online a través de firatarrega.cat i també al punt de venda del Museu Comarcal de l’Urgell. A partir del 2 de setembre ja es podran comprar a les taquilles de la plaça de les Nacions de Tàrrega.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats