Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


'A.K.A', una de les grans triomfadores dels premis Max de teatre, arriba a LleidaL'obra, que es va emportar dos guardons, es veurà a la Llotja al novembre


El Teatre de la Llotja acollirà el proper 20 de novembre l'espectacle 'A.K.A. (Also Known As) ', un monòleg teatral dirigit per Montse Rodríguez, que es va alçar amb dos premis MAX de les arts escèniques. 

Concretament, l'obra es va emportar el premi a millor autoria revelació per Daniel J. Meyer i millor actor protagonista per Albert Salazar. A.K.A. (Also Known As) és un monòleg teatral escrit per Daniel J. Meyer, protagonitzat per Albert Salazar i dirigit per Montse Rodríguez que té com a protagonista a un adolescent, Carles, que es troba en un moment en què trontollen els seus fonaments, les seves arrels i la seva identitat.

Després d'assabentar-se que és un nen adoptat, els dubtes li corroeixen i es comença a plantejar seriosament qui és en realitat. Així, l'obra es pregunta si en el fons som qui sentim que som. La veritat és que A.K.A. s'ha convertit en una de les sorpreses teatrals del que portem d'any, i més de ser una de les grans protagonista dels premis MAX, celebrats a Valladolid el passat 20 de maig, aquest muntatge de petit format nascut a la Sala Flyhard, també va arrasar en la passada edició dels premis Butaca de teatre i cinema català. A.K.A. posa dalt de l'escenari temes tan universals com l'amor, les relacions paternals, la identitat, el racisme o la injustícia amb l'objectiu de fer reflexionar a l'espectador. Els premis MAX de teatre van ser creats l'any 1998 per la Societat General d'Autors i Editors (SGAE) amb la finalitat de premiar i reconèixer la tasca dels professionals i la qualitat de les produccions més destacades de l'any en l'àmbit de les arts escèniques estatals. Cal recordar que LaTemporada Tardor 2019, la programació estable d'arts escèniques i música de Lleida, ofereix espectacles de qualitat a l'Auditori Enric Granados, al Teatre de la Llotja i al Teatre Municipal de l'Escorxador.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats