Lleida
3/12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Aliena presenta a la Seu d'Urgell el seu primer disc 'Hasta el amanecer'



Els temes del jove grup es mouen entre el pop, el rock i el punk


El grup de pop-rock de la Seu d'Urgell presentarà el proper 29 de setembre davant el seu públic les cançons del seu primer disc, 'Hasta el amanecer', que es publicarà al gener del 2020.

Aliena és un jove grup de la Seu d'Urgell que va sorgir l'any 2014 però que no va ser fins a l'abril del 2018 quan es van llançar a gravar les seves primeres composicions pròpies i van presentar la seva primera maqueta de 22 cançons sota el segell Music Bus. La meitat d'aquestes cançons donen forma ara al seu primer disc Hasta el amanecer, que presentaran davant el seu públic el proper 29 de setembre en el marc de la celebració del Campionat del Món de Piragüisme que es celebra a la localitat de l'Alt Urgell.

Van fer el seu debut el passat mes de febrer amb el single 28 de desembre, que actualment acumula més de 18.000 reproduccions a YouTube i Spotify. El grup format per Marc, Dani, Linx, Martí i Ayrton s'ha convertit sense cap mena de dubte en el grup revelació del Pirineu gràcies a la seva proposta que viatja entre el pop, el rock, el grunge i el punk-pop. Abans d'aterrar a la Seu, Aliena passarà per Madrid on actuarà aquest dissabte al Coca-Cola Music Experience, compartint cartell amb artistes consolidats com Morat i noves veus com la de Natalia Lacunza, exconcursant de l'última edició d'Operación Triunfo. El festival també comptarà amb els concerts de Liam Payne i Lola Indigo, entre d'altres. El grup lleidatà explica que "és un immens plaer poder tocar per primera vegada a Madrid en un festival amb un cartell increïble".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paper



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats