Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Alpicat viu tot un cap de setmana a tota màquina amb la sisena edició de Circ PicatEl festival, que es va inaugurar divendres, compta amb un total de 30 representacions en 13 espais


Les actuacions, el divendres al vespre, de dos representants de la cultura local, l’Escola de Dansa d’Alpicat i l’Escola de Música d’Alpicat, i de les companyies Nom Provisional i Kanbahiota va servir per inaugurar la sisena edició de Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu. El certamen va continuar ahir al matí amb els tallers de circ de Harri i Txancleta i Pep López i els seus Folkids.

També ahir però ja a la tarda, des de les 17.00 i fins a la mitjanit, pels diferents escenaris van anar desfilant El Pájaro Carpintero, En votre compagnie, La Guasa Circo Teatro, Edu Manazas, Javier Ariza, Ortiga, Punt Moc i els lleidatans Campi qui Pugui i el Pallaso Tortellini, a més d’un dels caps de cartell d’aquesta edició, els kenians Jambo Brothers, amb l’obra Men in black.

Avui serà el torn per a les companyies El Pájaro Carpintero, Harri i Txancleta, La Tresca i la Verdesca, Javier Aranda, Penélope y Aquiles, La Bella Tour, Ortiga, Jambo Brothers i els lleidatans Campi qui Pugui i Sound de Secà,

a més de l’altre gran cap de cartell del festival, els francesos Les quat’fers en l’air, que oferiran l’espectacle d’acrobàcies aèries Gravir.

Organitzat per l’Ajuntament, el certamen repeteix el format de tres dies d’espectacles, amb 22 companyies i 30 representacions, tot plegat articulat en 13 espais diferents. El certamen és ja un festival de referència dins el món del circ a nivell català i estatal. També es mantenen enguany les apostes per un públic familiar, per la qualitat dels serveis que s’ofereixen als visitants i pels espectacles de nivell, tot plegat acompanyat de tallers, exposicions i food trucks i en 13 espais.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats