Lleida
9-25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Andrea Motis interpretarà en primícia a Lleida les cançons del disc ‘Do outro lado do azul’Dins del concert que farà a la Llotja el gener del 2020


El Teatre de la Llotja de Lleida rebrà a inicis del 2020, el dissabte 11 de gener, a la jove trompetista Andrea Motis, que amb tan sols 24 anys s’ha convertit en una de les artistes de referència del jazz a Catalunya. Des de que Quincy Jones, tota una eminència del gènere jazz, es fixés en el seu talent i la convidés a participar en el Festival de Peralada l’any 2012, la carrera de la jove trompetista i cantant  Andrea Motis no ha parat de pujar com l’escuma.

Inspirant-se en la música de grans ídols de la talla de Louis Armstrong i Charles Baker, Motis ha aconseguit enlluernar el públic, convertint-se en una de les veus més preuades, no només a casa nostra, sinó també a l’estranger, figurant en cartells dels grans festivals de jazz de tot el món i esdevenint tot un fenomen de masses a les xarxes socials, on alguns dels seus vídeos superen el mig milió de reproduccions a YouTube. 

En l’actuació que oferirà a la capital del Segrià, el pròxim 11 de gener al Teatre de la Llotja (21.00 hores), interpretarà temes del seu treball Emotional Dance, disc amb el qual va debutar en solitari i que està format per 14 temes que combinen jazz, swing i bossanova i versions de músics catalans. La catalana també aprofitarà per presentar un petit tast del seu últim CD, Do outro lado do azul, publicat el passat mes de març. Motis reconeix que és el disc “més treballat” i un projecte que s’ha cuinat “a foc lent”. En ell, se submergeix en la música brasilera i inclou versions de músics com Ismael Silva, Paulinho da Viola o Moacyr Luz. L’entrada té un preu de 22 euros per al públic general i de 20 per als grups de mínim 10 persones.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats