Lleida
0/7° C (núvols)
97% 26 km/h


Àngel Andreu Butxaca, protagonista del cicle musical 'Nostrades'El lleidatà presentarà al Cercle de Belles Arts els seus dos darrers discos


El Cercle de Belles Arts de Lleida, situat al carrer Major, 24, serà l'escenari demà divendres, a partir de les 20.00 hores –amb entrada gratuïta–, del primer concert del cicle de cantautors de Ponent 'Nostrades', que protagonitzarà Àngel Andreu Butxaca.

El cantautor lleidatà presentarà en aquest concert les cançons dels dos discos que ha publicat en dates recents, 'Focs pàlids' i 'Auto de fe'. Àngel, que ha estat uns anys fora del circuit de cantautors, explica a LA MAÑANA que tenia material suficient i “la idea conceptual” clara –que podria resumir-se en la frase llatina Sic transit gloriam (Així passa la glòria)– per a decidir-se a fer dos discos. 'Focs pàlids' “és de temàtica amorosa i parla de com les il·lusions de la vida passen de ser un foc encès a un foc pàl·lid”. 'Auto de fe', en canvi, és “més filosòfic i lleuger i és com el pas final a la incineració”.

Àngel, que ja és un veterà de l'escena musical lleidatana, després d'haver militat en diverses formacions i de publicar tres discos com Àngel Ot, afirma estar en una època “de plenitud; és el meu treball més coherent”.

Els altres dos concerts d'Àngel Andreu Butxaca en el cicle 'Nostrades' seran al Cogul (8 de novembre) i a Vilaller (22 de novembre).

El cicle Nostrades està organitzat pels Ateneus de les Terres de Ponent i aposta pels cantautors de Km0 de la demarcació lleidatana, entre ells, a més d'Àngel Andreu Butxaca, Xavier Baró, El Pardal Roquer, El Fill del Mestre i Meritxell Gené.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats