Lleida
-1 / 8° C (sol)
97% 26 km/h


Anna Giribet serà la nova directora artística de FiraTàrrega a partir del gener de 2019S'encarregarà de la programació de l'edició de l'any que ve del certamen de les arts de carrer i ocuparà el càrrec durant 5 anys


El concurs per a la nova direcció artística de FiraTàrrega que es va convocar el passat mes de maig i es va tancar el 14 d'agost es va resoldre ahir dilluns 5 de novembre i Anna Giribet i Argilès va resultar la guanyadora entre les cinc candidatures presentades.

Llicenciada en Ciències Econòmiques (UB) i postgraduada en Direcció i Gestió d'Empreses i Plataformes Culturals (UPF), Giribet ha estat la tècnica de programació de l'Àrea Artística de FiraTàrrega des de 2011, així com també ha coordinat el Màster de Creació en Arts de Carrer de 2013-2015. L'encarregada de rellevar Jordi Duran a la direcció prendrà possessió el proper 1 de gener i ja s'ocuparà de la programació de FiraTàrrega 2019. La nova direcció artística és per cinc anys.

La resolució del concurs va estar avaluada per una comissió tècnica de valoració amb representants de diverses administracions, equipaments i programacions. La comissió va valorar l'excel·lència del projecte presentat on s'hi defensava una sòlida línia discursiva i estètica centrada en els eixos del territori, les identitats, la política i la formació.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats