Lleida
8/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Buhos i Doctor Prats, caps de cartell del concert Freedom Festival 2019 de Torrelameu en suport als presos políticsSe celebrarà aquest dissabte, 16 de març, a partir de les deu de la nit, i comptarà també amb activitats per la tarda


Els grups ‘Buhos’ i ‘Doctor Prats’ seran els caps de cartell del concert ‘Diada per la llibertat’ que organitza l’Ajuntament de Torrelameu i Produccions Lliures aquest dissabte, 16 de març, a partir de les 10 de la nit, al camp de futbol en una jornada que s’ha titulat ‘Freedom Festival 2019’.

La presentació de la ‘Diada per la llibertat’, s’ha fet a la sala de premsa de la Diputació, i ha anat a càrrec de l’alcalde de Torrelameu, Carles Comes; i dels organitzadors, Oriol Puig i Adrià Codina.

La jornada s’iniciarà per la tarda, a les cinc, amb una sèri4e d’activitats a la sala d’actes de l’ajuntament, amb espectacles de màgia, a càrrec de Màgic Ferran, Mag Centenarius i Mag Adriaco, l’espectacle ‘Avui...pollastre’, a càrrec del Pallasso Puffy i Didi. A les 7 de la tarda hi haurà la cantata amb els ‘Cantaires de Ponent/Cor de la plaça Paeria de Lleida, per continuar amb una versió de ‘La cançó de bona nit’ i un ‘bona nit’ especial a càrrec de Joan BonaNit, vingut des de Lledoners (20.45 hores).

Les actuacions de la nit del ‘Freedom Festival 2019’ començaran a les deu de la nit amb el grup de Juneda, Avstral, seguit per ‘Buhos’ I ‘Doctor Prats’. La nit finalitzarà amb la sessió del DJs Lo Puto Cat i Tropical Riots.

Els organitzadors esperen atreure força púbic, malgrat la coincidència amb la manifestació de Madrid. Aquesta circumstància s’ha donat de forma involuntària, ja que la convocatòria del concert es va tancar el mes d’octubre quan encara no estava convocat l’acte a Madrid.

Tots els beneficis aniran destinats a la caixa de solidaritat de l’Associació Catalana pels Drets Civils 

Les entrades costen 10€ anticipada, 12€ en segona edició, i 15€ a taquilla.

Per més informació o compra d’entrades www.freedomlleida.com i els portals d’Òmnium i l’Assemblea.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats