Lleida
9/15° C (pluja)
97% 26 km/h


Camela passarà per Lleida dins de la seva gira del 25è aniversariEl grup madrileny de tecno-rumba ha venut més de 7 milions de discos


El Pavelló 3 dels Camps Elisis de Lleida acollirà el proper dissabte 2 de novembre (23.00 hores), el concert de Camela, un dels fenòmens musicals dels últims anys a Espanya, que està celebrant els seus 25 anys de carrera.

Camela, grup nascut al barri madrileny de Sant Cristóbal de los Ángeles i format per Dionisio Martín i María de los Ángeles Muñoz –fins a 2013 van ser un trio al costat de Miguel Ángel Cabrera–, va ser el precursor del tecno-rumba i es va convertir ja en els anys 90 en un fenomen musical i sociològic, la qual cosa l'ha portat a ser el segon grup espanyol que més discos ha venut en les tres últimes dècades, després de La Oreja de Van Gogh, amb més de set milions.

‘rebobinando’

A més de la gira de concerts per tota Espanya, Camela ha celebrat els seus 25 anys de carrera amb la publicació del disc 'Rebobinando', que inclou tres CD’s. En el primer d'ells actualitzen alguns dels seus èxits més clàssics acompanyats de diversos col·laboradors de luxe com Antonio Carmona, Medina Azahara, David Bisbal, Carlos Baute, Demarco, Pitingo o María Toledo, entre altres; mentre que en els altres dos es poden gaudir de les seves cançons en la versió original. Els tres CD’s estan completats amb un DVD que conté material divers del grup i està disponible l'edició en cassette.

El preu de l'entrada és de 15 euros i es pot adquirir a entradium.com.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats