Lleida
3/17° C (sol)
97% 26 km/h


Cinc companyies lleidatanes porten les seues creacions a la 30a Mostra d’IgualadaLa Baldufa, Campi Qui Pugui Produccions, JAM, Tombs Creatius i Zum Zum Teatre


Cinc companyies lleidatanes porten les seues creacions a la 30a Mostra d’Igualada, que s'inaugura aquest dijous i que se celebra fins diumenge, 7 d'abril. 

La Baldufa, amb la peça Bye, bye, Confetti, estrenada el passat gener al Teatre de la Llotja de Lleida; Campi Qui Pugui Produccions amb Asteroid, una proposta de carrer estrenada a FiraTàrrega 2018; JAM amb l’espectacle Hats, també programat aquesta temporada a Lleida, al Teatre Municipal de l’Escorxador; la instal·lació de jocs Xics del Xurrac de Tombs Creatius; i els hipopòtams Hippos, de Zum Zum Teatre, que també es van estrenar la passada edició de FiraTàrrega, són les cinc propostes lleidatanes presents al mercat de les arts escèniques infantils i juvenils més important de Catalunya. 

En el seu 30è aniversari la Mostra reivindica la cultura com a font d’aliment imprescindible per créixer com a persones de la mà de l’eslògan “Espectacles que et fan créixer”. Enguany la Mostra Igualada reuneix 55 companyies en un total de 114 representacions. D’aquestes companyies, 39 són de Catalunya, 11 de la resta de l’Estat i 5 internacionals. Dels 55 espectacles que es podran veure, hi haurà 20 estrenes: 12 absolutes i 8 a Catalunya. La Mostra tindrà 18 espais, 11 de sala i 7 de carrer, a més de 3 itinerants, entre els quals un recorregut al costat del riu Anoia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats