Lleida
3/12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Cinemón Xic inicia diumenge el cicle de projeccions“Jacob, Mimi i els Gossos del Barri” és la producció polonesa que es veurà diumenge a les 11.30 h, al Teatre Principal de Lleida


Cinemón Xic inicia aquest diumenge el cicle de projeccions amb què es préten treballar temàtiques solidàries i mediambientals amb el públic infantil i jove. La producció polonesa “Jacob, Mimi i els Gossos del Barri” (infantil-juvenil) obre el cicle parlant del foment de les ciutats sostenibles. La pel·lícula es projectarà a les 11.30 h al Teatre Principal de Lleida. Les entrades per assistir-hi s’han de recollir prèviament a JCA Cinemes Rambla i Alpicat i al Teatre Principal, amb el donatiu d’1 euro que es destina a projectes de cooperació.

 

Les següents pel·lícules del cicle són (consultar el programa adjunt):

- La pel·lícula irlandesa “El pa de la guerra” (juvenil) aborda la igualtat de gènere en el context de la capital afganesa, Kabul, dominada pels talibans.

- El film francès “Zarafa”, situat a Àfrica, inspira el respecte pels animals dins el seu ecosistema natural.

- “El bosc de Haquivaqui” (Noruega), un musical d’animació protagonitzat per animals i doblat pel grup lleidatà Pastorets Rock, tracta sobre la convivència, el respecte i la pau.

També són a les 11.30 h al Teatre Principal i s’han de recollir prèviament les entrades. Com a novetat de la 4a edició de Cinemon Xic, es podran realitzar tallers previs als llargmetratges -a les 11 h- a càrrec de Lleida Solidària i Lleida pels Refugiat, les entitats beneficiàries dels donatius que es recaptaran amb les entrades de les projeccions (1 euro).

La Paeria, a través de la Regidoria de Cooperació, impulsa Cinemón Xic amb Pack Magic, distribuïdora de cinema infantil.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats