Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


‘CondAmned’, curt rodat a Lleida, optarà a un dels premis del festival de Sitges
El curtmetratge CondAmned, dirigit pel borgenc Octavi Espuga i rodat íntegrament a Lleida, formarà part de la 33a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges on competirà pel premi Paul Naschy dins la secció oficial de curtmetratges de l’espai Brigadroon. Des de la seva estrena al setembre de l’any passat, CondAmned suma una vintena de seleccions oficials i ha participat en festivals de renom nacionals com el de Sant Sebastià i internacionals, com el Cryptcon Seattle Horror Film Festival o el Lousiana International Film Festival. A més, també ha estat guardonat amb premis de prestigi com el premi al millor curtmetratge al festival Acollona’t de Girona.

Es tracta d’un curtmetratge d’aproximadament deu minuts que pretén submergir l’espectador en un viatge claustrofòbic i fosc, on les pors l’ambició humana comparteixen escenari en una atmosfera diabòlica de terror gòtic.

CondAmned és el segon curtmetratge professional del cineasta lleidatà després de Silent Agony, amb el qual va participar en una setantena de festivals de gènere fantàstic arreu del món.

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges se celebrarà del 3 al 13 d’octubre i representa un dels més importants i de renom d’aquest gènere.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats