Lleida
4 - 15° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Creixen les crítiques a Kevin Spacey per la seva forma d'admetre la seva homosexualitatLa confessió de l'actor s'ha produït després d'haver estat acusat per Anthony Rapp d'assetjament sexual


La decisió de Kevin Spacey d'admetre la seva homosexualitat al mateix temps que es disculpava per un suposat cas d'assetjament sexual ha caigut malament entre companys de professió i organitzacions que protegeixen la visibilitat dels drets LGTB (lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals).

L'incident d'assetjament sexual fet públic per l'actor Anthony Rapp suposadament va tenir lloc el 1986, quan Rapp tenia 14 anys, una denúncia que va portar a Spacey a assegurar que no recordava aquest episodi, però que si realment va tenir lloc, li havia de "la més sincera disculpa ".

"Honestament, no recordo el fet, hauria estat fa més de 30 anys. Però si em vaig comportar com ell descriu, li dec la més sincera disculpa per la qual cosa hauria estat un comportament ebri profundament inadequat", va valorar Spacey en un comunicat publicat en la seva perfil de Twitter.

Tot i que els grans noms de la indústria romanen callats sobre el cas, algunes veus han criticat la decisió de Spacey de reconèixer la seva homosexualitat com a via d'escapament davant el que ha passat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats