Lleida
19/36° C (sol)
97% 26 km/h


Dani de la Orden estrena la comèdia 'Hasta que la boda nos separe''Crimen a contrarreloj' i l'adaptació cinematogràfica del personatge de videojocs 'Sonic' arriben a la gran pantalla


El cineasta català Dani de la Orden, director de films com 'Barcelona, nit d'hivern' o Barcelona, nit d'estiu', estrena la comèdia 'Hasta que la boda nos separe', una cinta molt coral amb autors com Belén Cuesta, Alex García, Silvia Alonso, Mariam Hernández, Gracia Olayo i Adrián Lastra, entre altres. S'estrena aquest divendres també l'adaptació d'un dels personatges de videojocs més populars: Sonic. L'eriçó que va tenir un gran èxit de la mà de Sega i de videoconsoles com Mega Drive. També arriba a la gran pantalla 'Crimen a contrarreloj' de Jacob Aaron Estes i 'El huevo del dinosaurio' del director Wang quan'an, pel·lícula que va guanyar l'Espiga d'or a la millor pel·lícula i a la millor fotografia a la Seminci 2019.

A 'Hasta que la boda nos separe', la Marina és una dona de 30 anys que es guanya la vida organitzant bodes. A diferència dels seus clients, ella gaudeix d'una vida sense lligams ni compromisos fins que una nit coneix en Carlos. La diferència amb la resta d''affaires' que té és que en Carlos té parella, l'Alexia, una amiga de la infantesa de la Marina.

 

'Sonic'

S'estrena aquest divendres l'adaptació d'un dels personatges de videojocs més populars: Sonic. La pel·lícula de Jeff Fowler tracta de la unió entre Sonic i el seu amic Tom (James Marsden) per defensar el planeta davant els malèvols plans del Dr. Robotnik (Jim Carrey).

 

'Fantasy island'

A la cinta 'Fantasy island', un grup de persones arriba a una illa que porta el mateix nom que el títol de la pel·lícula. Un lloc paradisíac on a primera vista sembla que tot és possible, però els protagonistes descobriran aviat que no és el que els hi semblava en un primer moment per convertir-se en un malson. Michael Peña, Maggie Q, i Lucy Hale protagonitzen aquest film de suspens dirigit per Jeff Wadlow.

 

'Crimen a contrarreloj'

Jacob Aaron Estes dirigeix el film de suspens i intriga 'Crimen a contrarreloj' protagonitzat per David Oyelowo, Storm Reid i Mykelti Williamson. En aquest film, després que família del detectiu Jack Radcliff (David Oyelowo) morís en un aparent assassinat, ell rep una truca d'una de les persones que va morir: la seva neboda. Dubta de si és realment ella o un fantasma o és que s'està tornant boig. Començarà així una carrera a contrarellotge per descobrir la veritat.

 

'El huevo del dinosaurio'

Arriba a la gran pantalla la cinta 'El huevo del dinosaurio' del director Wang quan'an. Troben a una dona assassinada a una estepa de Mongòlia. Durant la nit, un policia jove i inexpert ha d'assegurar l'escena del crim. No està familiaritzat amb els perills del lloc i li envien una pastora local per a protegir-lo a ell i al cadàver. Hauran de passar la nit junts.

 

'Sinónimos'

Tom Mercier, Louise Chevillotte i Quentin Dolmaire protagonitzen el film 'Sinónimos' dirigida pel cineasta israelià Nadav Lapid. El protagonista, un jove israelià, busca la seva identitat a la ciutat de París. Una pel·lícula basada en les experiències personals del mateix director quan va viure una temporada a la capital francesa.

 

'Casanova, su último amor'

Benoît Jacquot dirigeix 'Casanova, su último amor' protagonitzada per Vincent Lindon i Stacy Martin i basada en les memòries del famós personatge. Al segle XVIII, Casanova, conegut pel seu gust pel plaer i el joc, arriba a Londres després de veure's obligat a exiliar-se. En aquesta ciutat que desconeix, es trobarà en repetides ocasions amb una jove prostituta, Marianne de Charpillon, i s'enamora d'ella. La cinta narra el joc de flirteig entre els dos.

 

'El amor está en el agua'

Arriba a la gran pantalla el film d'animació japonès 'El amor està en el agua' de Masaaki Yuasa. El film té com a protagonista la surfista Hinako, qui perd l'amor de la seva vida, el bomber Minato, després d'una inesperada tragèdia i ell se li apareix en forma d'aigua per a complir la seva promesa de seguir protegint-la.

 

'You go to my head'

'You go to my head' és una drama de suspens dirigit per Dimitri de Clercq i protagonitzat per Delfine Bafort, Svetozar Cvetkovic i Arend Pinoy. La Dafne pateix un terrible accident de cotxe en un abandonat paratge desert del Sàhara. En Jake, un solitari arquitecte, la troba inconscient i decideix portar-la a l'hospital més proper. Ella al despertar patirà amnèsia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats