Lleida
-2 / 7° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


‘Despertem el món’, dels Koers, la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya RàdioEl tema combina el pop amb el reggae i el funk i parla de les bones sensacions que genera l’estiu


La música i el ritme dels lleidatans Koers acompanyarà la programació d’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Entre els últims grups i cantants escollits hi trobem The Pinker Tones (2012), Els Catarres (2013) o Projecte Mut (2015).

Aquest grup revelació de les terres de Ponent i un dels referents del reggae de l’Estat, ha compost el tema Despertem el món, que serà la banda sonora d’una campanya d’estiu centrada en el lema Dona color al teu estiu a TV3 i Catalunya Ràdio.

El tema musical ja es va poder escoltar ahir als programes El matí de Catalunya Ràdio i Tot es mou i també en una actuació que el grup, liderat pel carismàtic Kelly Isaiah va oferir en primícia ahir a la tarda a l’Hotel Balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella. La campanya anirà acompanyada d’una acció a través de les xarxes socials, en què es demanarà als espectadors i als oients que pintin la imatge de la cadena de televisió i de l’emissora de ràdio.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats