Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Deu llargmetratges i deu curtmetratges competiran en la Secció Oficial de la 24a Mostra de Cinema LlatinoamericàEl certamen se celebrarà a Lleida del 20 al 27 d'abril


La Secció Oficial de Llargmetratges de la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya presenta a concurs deu pel·lícules de diferents països com són Argentina, Xile, Brasil, Veneçuela, Uruguai, França i Mèxic. Les seleccionades són: 'Al desierto', 'Amateur', 'Como nuestros padres', 'Maracaibo', 'Niñas araña', 'O Filme da Minha Vida', 'El Pampero', 'Sinfonía para Ana', 'Vida de familia' i 'El vigilante'.

Pel que fa a la Secció Oficial de Curtmetratges de la Mostra, també seran deu els treballs que competiran de set nacionalitats diferents. Tant els llargmetratges com els curtmetratges es projectaran del 21 al 26 d'abril al CaixaForum Lleida. La 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, organitzada per l'Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida, se celebrarà del 20 al 27 d'abril a la capital del Segrià.

Els deu llargmetratges seleccionats i que competiran en la Secció Oficial de la 24a Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya són: 'Al desierto' (Argentina/Xile-2017), dirigit per Ulises Rosell; 'Amateur' (Argentina-2016), de Sebastián Perillo; 'Como nuestros padres' (Brasil-2017), de Laís Bodanzky; 'Maracaibo' (Argentina/Veneçuela-2017), del director Miguel Ángel Rocca; 'Niñas araña' (Xile-2017), de Guillermo Helo; 'O Filme da Minha Vida' (Brasil-2017), dirigit per Selton Mello; 'El Pampero' (Argentina/Uruguai/França-2017), del director Matías Lucchesi; 'Sinfonía para Ana' (Argentina-2017), d'Ernesto Ardito i Virna Molina; 'Vida de familia' (Xile-2017), dirigit per Cristián Jiménez i Alicia Scherson, i 'El vigilante' (Mèxic-2016), de Diego Ros.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats