Lleida
2 - 12° C (boira i sol)
97% 26 km/h


Doctor Music formalitza les primeres 500 reserves pel festival d'Escalarre i entrega els pagares a una desena d'hotelsEn total es reservaran 3.500 places del 27 de juny al 21 de juliol de 2019 per operaris i es deixaran lliures els dies estrictes del Festival


La promotora Doctor Music ha entregat aquesta setmana els primers pagarés a d'establiments turístics d'Esterri d'Àneu per les reserves ja fetes pel festival d'Escalarre que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juliol de 2019 a les Valls d'Àneu (Pallars Sobirà). Les primeres reserves, unes 500, s'han fet a una desena d'hotels de la considerada zona zero (Esterri d'Àneu). Pròximament s'ampliaran les reserves a la zona perifèrica (la Guingueta d'Àneu, Espot i València d'Àneu) fins a arribar a les 3.500 places. Les reserves s'han fet des del 27 de juny al 21 de juliol de l'any que ve.

Pel que fa als dies estrictes del festival els hotelers han pogut escollir entre deixar-les lliures per clients propis o deixar que la promotora les inclogui en paquets exclusius. Pels responsables dels establiments l'entrega dels pagarés és una ''garantia i una evidència més'' que el festival es farà. Pel que fa als terrenys on se celebrarà l'esdeveniment, el Doctor Music festival ja compta amb el 95% (de 28 hectàrees) dels arrendaments signats.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats