Lleida
16/30° C (sol)
97% 26 km/h


Dos lleidatans impulsen un festival de música contra el confinamentDe divendres a diumenge, a través d’instagram, amb trenta cinc artistes


Música per combatre les hores i dies de confinament a casa per culpa de la crisi sanitària del Covid-19. Això és el que proposen dos artistes lleidatans, que han impulsat un festival de música per les xarxes.

Tota acció per combatre i fer més amè el confinament (més informació pàgs 3-12) és lloable i benvinguda. La darrera d’elles és Enclaustrats fest, una iniciativa musical impulsada per dos artistes lleidatans, Shad Demn i Anser 001. Des d’aquest divendres i fins al diumenge, un total de 35 artistes oferiran a través dels seus perfils oficials d’instagram un petit concert de trenta minuts amb la idea que “tothom pugui gaudir de la música des del sofà de casa seva”.

Anser 001, un dels organitzadors explica a LA MAÑANA la gènesi del festival. “Vam observar que hi havia diferents artistes que proposaven fer concerts al seu perfil social; així que vam pensar que una idea interessant seria reunir-los a tots en un de sol”. Enclaustrats Fest donarà veu a músics lleidatans, però també de Barcelona i d’Aragó, de diferents estils i gèneres com el hip-hop, el folk o el pop. Els concerts s’iniciaran a les 16.30 hores i continuaran de forma ininterrompuda fins a les 22.30 hores, amb un petit parèntesi a les vuit del vespre amb una sessió d’un dj. Anser explica que tots els músics van rebre “encantats” la proposta del festival. “Són dies durs, d’estar a casa, i hem de fer el possible per fer-los més passables”, apunta el músic lleidatà, que afegeix que quan acabi un concert cada músic invitarà el públic a seguir la resta  de sessions amb els hashtags #enclaustrats_fest i #JoEmQuedoACasa.

Valdivia trencarà el gel, amb el primer dels 35 concerts. Sweet Hill, Schockoloko, MF, MDMO, Hoven, Erizo, Trama, Kata, Ephona, Anser, Ciniko, Rastachai, Chelico, Sharko & SnoKe, Jan Villalba, Guada Garino, Abvdi, Kiddy Turner, Torfa, Rito Skr, Elane, Kelly, Shad Demn & Maldito Maldows, Anker, Hydra, Zhandr, Duman Neber, D. Mos, Dj Kiwee, Danman & Tako, Perseida, Yung Rajola i Marc VI completen el cartell.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats