Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


El ‘Buuuf!!!’ no continuarà a Alcoletge i treballa per a buscar una nova ubicacióL’ajuntament va notificar dijous la decisió de no continuar amb el festival


El Festival de Pallassos i Bufons a la gorra Buuuf!!!, tot un referent en el gènere, no continuarà a Alcoletge l’any que ve després que l’ajuntament i la direcció artística del festival no hagin arribat a un acord per continuar al municipi. No obstant això, el seu director, Magí Valls, en garanteix la seva continuïtat i explica que ja estan treballant en buscar una nova ubicació. “Tot i que encara no sabem l’emplaçament, ja tenim planificada tota la programació per a l’any que ve i puc assegurar que el festival continuarà”, diu Valls. 

Sis anys després, el Buuuf!!! deixarà Alcoletge havent convertit el municipi en tot un referent i congregant a milers d’espectadors al llarg de totes les edicions.

L’ajuntament d’Alcoletge va notificar dijous la decisió de no continuar amb el festival, decisió que d’altra banda no va sorprendre  Valls després que ambdues parts estiguessin negociant des de feia temps. A més, la direcció artística ja va anunciar l’any passat que la d’enguany seria l’última edició que se celebraria a Alcoletge. Segons va explicar Valls, un dels principals problemes ha estat que l’ajuntament es volia quedar en propietat el nom del festival, registrat i patentat per l’humorista Magí Valls.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats